2008. nov.
03.
Hunnia - 15. rész
ALKOTMÁNYOS KÉRDÉSEK

Forrai jókedvûen, tettvágytól égve ment be a színházba, ahol hetek óta nem járt. A repertoáron levõ darabjai közül kettõben megoldották a helyettesítését, egy pedig elmaradt, a hivatalos kommüniké szerint "a fõszereplõ távolléte" miatt. A jegyeket visszaváltják, vagy másik elõadásra becserélhetõk.


[ Tovább... ]
2008. okt.
31.
Hunnia - 14. rész
AZ EGYEZSÉG

A "nép hangja" Budapesten - felerõsítve természetesen a kereskedelmi tévék "független" mûsorainak hangvételével és a különbözõ betelefonálós adásokban véleményt nyilvánító okosakkal - szörnyen elítélõen nyilatkozott az egész Hun-szigetrõl.


[ Tovább... ]
2008. okt.
14.
Hunnia - 13.rész
VÁLTOZIK A KORMÁNY ÁLLÁSPONTJA

A politika - és a szolgálatába szegõdött média - tökéletesen képes arra, hogy nyilvánvaló helyzeteket is a legkülönbözõképpen tálaljon, magyarázzon. Míg a sajtószabadság hajnalán az újságírók az igazság bajnokai voltak, addig napjainkra megrendelésre a ferdítések, torzítások és hazugságok kevéssé lánglelkû lovagjai lettek. Annyit fejlõdött csak a dolog a kõnyomatosokhoz képest, hogy ma már rádióból, tévébõl, digitálisan és mûholdak segítségével folyik a manipuláció.


[ Tovább... ]
Oldal:  1 2 3 ... 264 [265] 266 267 268 269