2008. szept.
28.
Hunnia - 11.rész
NEM TÖRNEK ÁT!

Délelõtt futótûzként terjedt a hír: Füzeske és Mátyáskút között leszállt egy kis, kétszemélyes sportrepülõgép. Elõször a gyerekek gyûltek köréje izgatottan, rövidesen ott toporgott már a polgármester, a polgárõrök, sõt tíz percen belül a helyszínre ért Morczos Kálmán rendõrkapitány épp úgy, mint Székely Levente, aki biciklivel jött idáig vagy Homoki Alíz, aki robogóval. (A benzinnel spórolni kellett, hiszen amióta a Gyurcsány-kormány blokád alá vonta a szigetet, bizonytalanná vált a jövõbeni ellátás.)


[ Tovább... ]
2008. szept.
23.
Hunnia - 10. rész
BLOKÁD

A függetlenségrõl szóló eredményes népszavazást követõ ünnepségekrõl készült képek és tudósítások bejárták a magyarországi sajtót, de a színes hírek között a világsajtóban is felbukkantak. Leginkább valami különleges népszokásként, hagyományõrzõ bálként tekintettek rá.


[ Tovább... ]
2008. szept.
16.
Hunnia - 9. rész
A GYÕZELEM KÜSZÖBÉN

A sikeres népszavazást követõ napon Etelváron megünnepelték a függetlenséget. Noha hivatalosan senki sem ismerte el az új államot, Hunnia lakóit ez kevéssé zavarta. Sporteseményekkel, kulturális rendezvényekkel, elõadásokkal szórakoztatták magukat és egymást.


[ Tovább... ]
Oldal:  1 2 3 ... 364 [365] 366 367 368