2008. okt.
31.
Hunnia - 14. rész
AZ EGYEZSÉG

A "nép hangja" Budapesten - felerõsítve természetesen a kereskedelmi tévék "független" mûsorainak hangvételével és a különbözõ betelefonálós adásokban véleményt nyilvánító okosakkal - szörnyen elítélõen nyilatkozott az egész Hun-szigetrõl.


[ Tovább... ]
2008. okt.
14.
Hunnia - 13.rész
VÁLTOZIK A KORMÁNY ÁLLÁSPONTJA

A politika - és a szolgálatába szegõdött média - tökéletesen képes arra, hogy nyilvánvaló helyzeteket is a legkülönbözõképpen tálaljon, magyarázzon. Míg a sajtószabadság hajnalán az újságírók az igazság bajnokai voltak, addig napjainkra megrendelésre a ferdítések, torzítások és hazugságok kevéssé lánglelkû lovagjai lettek. Annyit fejlõdött csak a dolog a kõnyomatosokhoz képest, hogy ma már rádióból, tévébõl, digitálisan és mûholdak segítségével folyik a manipuláció.


[ Tovább... ]
2008. okt.
06.
Hunnia - 12. rész

VISSZAVERT TÁMADÁS

A Füzeskérõl indult kocsi Székellyel, Forraival, Talabérrel, Barabással és Anitával Etelvárra érve szabályos dugóba keveredett. A jelzésre mindenhonnan elõkerültek a lakók, és autóval, biciklivel, sõt gyalog is siettek a hídhoz. Akadt, aki kerti szerszámokat, botokat vagy köveket hozott az ostrom elhárítására, de például a helyi hagyományõrzõ egyesület tagjai hátukon íjjal, oldalukon tegezzel vonultak fel.


[ Tovább... ]
Oldal:  1 2 3 ... 363 [364] 365 366 367 368