Termékek
Kategória - Ungváry Zsolt könyvei
logo
Vissza  Nyomtatás  ajánlja az oldalt egy barátjának    
Megnevezés 101+1 JOBBSZÉL 
Szerző Ungváry Zsolt 
Kép
Részletek A szerzõnek a Magyar Demokratában megjelent 101 szatirikus jegyzete (+1, ami nem jelent meg); 2004. novembere és 2006 októbere közötti idõkbõl.
A szereplõk és az események az életbõl ellesve; közöttük politikusok, vírusok, természeti csapások és egyéb környezeti katasztrófák.
A jövõbelátással kapcsolatban egy rövid idézet a 2005 novemberében megjelent Pánik-ból:
"Amerikai orvosokból és kutatókból álló csoport Új Zéland déli partjaitól kétszáz kilométerre egy lakatlan szigeten rátalált az ormányos kuszkusz eddig ismeretlen alfajára, amelynek vérébõl izolálta az S3CH4-nek elnevezett vírust. Szakértõk szerint, ha az ormányos kuszkusz az afrikai varacskos bölömbikával életképes utódokat nemzene, azoknak a vérében létrejöhet egy különösen ellenálló kórokozó, amely embereknél kettõs látást vagy szélsõséges esetben gerincsérvet okozhat. A világ vezetõ laboratóriumaiban azonnal hozzáfogtak a hatékony ellenanyag kikísérletezéséhez, s eredményeik felhasználásával néhány gyógyszeripari konszern százmillió dolláros költséggel elkészítette a vakcinát. Ugyanakkor bejelentették: csak abban az esetben hajlandóak az emberiség számára létfontosságú szert nagy tételben gyártani, ha a kormányok vállalják, hogy polgáraikat kötelezik az önkéntes oltásra. Ennek várható ára adagonként száz-százhúsz dollár lenne."
További tudományos szenzációk, múltból, jelenbõl és jövõbõl származó izgalmak a kötetben.
 
Feladó Ungváry Zsolt  
Oldalak száma 208 
Email  
Ár HUF 1,500.00 
Megtekintve 1432 
Megrendelés menete